diş beyazlatma nasıl yapılır No Further a Mystery

Wiki Article



Your browser isn’t supported anymore. Update it to obtain the greatest YouTube experience and our hottest features. Learn more

Dişlerinizi fırçalamak için yumuşak kıllı bir diş fırçası kullanın ve dişlerinizi fırçalayın. Aşırı sert fırçalama diş minesine zarar verebilir ve diş hassasiyetine neden olabilir.

Bu tekniklerden herhangi birini kullanırken dikkatli olun ve diş etlerinde artan hassasiyet veya iltihaplanma fark ederseniz durun diyor.

Bu ürünleri kullanan ya da kullanmak isteyen kişilerin en çok merak ettiği sorular ise diş beyazlatma kalemi zararları bulunur mu ya da diş beyazlatma kalemi işe yarıyor mu gibi temel düzeyde sorulardır.

Bunlardan ilki karbonat kullanarak diş beyazlatma yöntemidir. Karbonat tek başına oldukça iyi bir beyazlatıcıdır. Aynı zamanda aşındırma özelliği bulunan karbonat dişleriniz üzerindeki sarı tabakanın temizlenmesini sağlar.

Tüm bu sıraladığımız maddeleri Profesyonel Bir Diş Hekimliği tavsiyesi doğrultusunda yapmanız sağlığınız için en doğru karar olacaktır. Bu sebeple en başta bizimde bağlı olduğumuz Türk diş Hekimleri Birliği listesinden dimensions en yakın bir diş hekimi seçip hemen randevu alabilirsiniz.

Bu işlem sırasında dişlerin rengi beyaz dönerken derinlemesine bir temizlik işlemi de uygulanır. Diş beyazlatma açısından temizlik kendi içinde oldukça spesifik uygulamalara sahiptir.

Beyazlatma yöntemleri ilacın dişte uygulandığı bölgeye ve hekim/hasta tarafından uygulanmasına göre ikiye ayrılmaktadır.

Yine de özellikle limon, sirke gibi asit içerikli malzemeler kullanırken dikkatli olmak gerekir. Diş ve ağız sağlığını koruyarak beyaz dişlere kavuşmak isteyenlerin bir diş hekimiyle iletişime geçmesi gereklidir.

Öncelikle bir defa diş beyazlatma uygulamasının yapılması durumunda dişlerde bir daha sararma, kararma ya da lekelenme olmayacağını düşünmemek gerekir. Elbette bu işlemin etkisi uzun sürelidir ancak ne kadar süreceği ağız ve diş temizliğine, bakımına ne kadar önem verildiğiyle de yakından ilgilidir.

diş beyazlatma kalemi Bunun yanında diş beyazlatma alanında uzman olan hekimleri, danışan memnuniyet oranı ve nitelikli hizmet veren klinikleri ile de diş beyazlatma konusunda ileride olan Türkiye; ekonomik, kaliteli ve sağlıklı bir operasyon süreci geçirmenize olanak tanır.

Diş renklenmeleri kimi zaman diş yüzeylerindeki birikimlerle ilgili olup diş temizliği ve polisaj işlemleriyle kolayca giderilebilmektedirler. Bu tarz renklenmelere ”dış renklenmeler” adı verilir.

Bu işlemde, genellikle hidrojen peroksit olarak adlandırılan beyazlatıcı bir madde kullanılır. Ancak bazı tedaviler karbamid peroksit kullanımını da içerebilir. Bu aktif bileşenler diş beyazlatma fiyat 2023 dişlerde ayrışır ve dişin renk tonunu açar.

Ağız hijyeni sebebiyle diş ve ağız yapısında rahatsızlıklar bulunan kişiler, ilk olarak ağız ve diş temizliğine tabii tutulmaktadır. Diş minesini ve diş dentini doğrudan etkileyecek yapısal bozuklukları bulunan kişilerde, diş beyazlatma uygulaması yanıt vermemektedir.

Report this wiki page